Za konec šolskega leta 2023/24, katerega začetek so zaznamovale poplave, ki so 4. avgusta lani prizadele našo Črno, smo bili deležni še ene prijetne zgodbe.

Že v decembru so nas na šoli obiskali učenci, učitelji in ravnateljica Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja z Bleda. Predali so nam prispevke za naš šolski sklad, ki so jih zbrali na dobrodelni prireditvi, ki so jo poimenovali Čoln upanja in so jo na Bledu v ta namen izvedli.

Povabili pa so tudi nas tudi na Bled. In tako so se v petek, 21. 6. učenke in učenci 6., 7. in 8. razreda skupaj s spremljevalci odpravili na Bled. Ogledali smo si Blejski grad, na njihovi osnovni šoli so nam pripravili kosilo. Na Bledu se nam je pridružila še naša županja mag. Romana Lesjak, ki se je tako osebno zahvalila za vse pozornosti, ki so nam jih namenili. Skupaj smo se s pletno odpeljali na Blejski otok, kjer nas je prijazno sprejel blejski župnik, ogledali smo si cerkev in si ob zvonenju zvonca zaželeli nekaj skritih želja.

Hvaležni za vse pozornosti, ki so nam jih omogočili smo se zahvalili učiteljici Meta Pazlar, ki je vse to organizirala, ravnateljici Tanji Müller ter županu in podžupanu Občine Bled.

Poslovili smo se z željo, da se še srečamo in tako vzdržujemo prijateljske vezi, ki smo jih spletli.

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)