Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Prihaja dan, ki smo ga vsi skupaj dolgo in nestrpno pričakovali.

Ob tej priložnosti se vsem učencem, staršem in učiteljem zahvaljujem za res uspešno delo in sodelovanje v času, ko je izobraževanje potekalo na daljavo. Zavedam pa se, da zagotovo tak način dela ne more v celoti nadomestiti izvajanja vseh dejavnosti, ki jih šola lahko ponudi, zato se zares veselimo vrnitve vseh učencev v šolske klopi.

Prosim vse, da v vseh situacijah ravnamo odgovorno in da vsak posameznik stori, kar je v njegovi moči, ker si zares ne želimo, da bi spet morali korak ali več nazaj.

V šolo naj prihajajo le zdravi učenci, če se pojavi kakšna posebnost v zvezi z zdravstvenim stanjem učencev ali v družini obvestite razrednika.

Pouk bomo za učence od 1. do 9. razreda izvajali po urniku, po katerem smo pouk izvajali na začetku šolskega in ga lahko vidite na povezavi:

https://www.easistent.com/urniki/72fa9a06ed051a7252d9bb9ea5ffcc8afdb6e2d8

V skladu z omejitvami bomo v šoli izvajali tudi neobvezne in obvezne izbirne predmete za učence od 4. do 9. razrede. O posebnostih bodo učence obvestili razredniki.

Učenci od 1. in 3. razreda vstopajo skozi vhod v novem delu šole, tako kot do sedaj.

Učenci od 4. do 9. razreda vstopajo skozi glavni vhod. Ob vstopu si učenci razkužijo roke, v avli se preobujejo, obutev in oblačila odložijo v garderobno omarico in odidejo v matično učilnico.

V ponedeljek, 22. 2., se bo pouk za učence od 4. do 9. razreda pričel z razrednimi urami. Vstop v šolo bo učencem omogočen od 7.30 dalje. Ostale dni učenci v šolo prihajajo od 8.00 dalje, oziroma od 7.20 dalje, če imajo preduro.

Učencem vozačem, bo vstop v šolo omogočen ob prihodu v šolo.

Prosimo vas, da učenci v šolo prihajajo čim kasneje.

Kosilo prijavite oziroma odjavite v eAssitentu, tako kot na začetku šolskega leta.

Razpored šolskih prevozov je v enak, kot na začetku šolskega leta. Prevozi se bodo izvajali v skladu s priporočili. V kolikor imate možnost, pa vas prosimo, da sami poskrbite za prevoz vašega otroka v šolo.

Učenci morajo izven razreda obvezno nositi maske. Vstop staršem v šolo ni dovoljen.

Učilnice bomo redno prezračevali, zato naj imajo učenci s seboj dodatna oblačila. V dnevih, ko imajo učenci na urnik šport naj bodo oblečeni v športna oblačila.

Vsem učencem želim prijetno in varno vrnitev v šolske klopi!

 

Mitja Pranjič, ravnatelj

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)