Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V sredo, 1. septembra pričenjamo s poukom v novem šolskem letu. Skupaj se bomo podali po novo znanje in dogodivščine. Pred nami so novi izzivi, cilji in naloge.

Pouk se za vse učence od 2. do 9. razreda prične ob 8.20.  Sprejem prvošolcev bo ob 10.00.

Pouk na POŠ Žerjav se za vse učence prične ob 8.20.

V šolo lahko učenci prihajate od 8.00 dalje. Učenci od 4. do 9. razreda vstopate pri glavnem vhodu, učenci 2. in 3. razreda pa pri vhodu v novem delu šole. Dežurni učitelji vas bodo usmerili v matično učilnico, kjer vas bodo pričakali razredniki s katerimi boste prvi dve šolski uri. Nato bo pouk potekal po urniku. Izbirnih predmetov prvi šolski dan ne bo.

Za 1. šolski dan učenci potrebujejo šolsko torbo, ključe od omarice, peresnico in beležko.

Za učence od 2. do 5. razreda bo organizirano podaljšano bivanje.

Kosila bodo za vse učence, ki se bodo na šolsko kosilo za 1. šolski dan prijavili.

Vozni red šolskih prevozov: https://www.os-crna.si/prevozi-v-solskem-letu/

Pri organizaciji našega dela bomo upoštevali ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe SARS- CoV- 2. Veliko pozornost bomo posvečali vsem higienskim ukrepom (razkuževanje, prezračevanje …).

V vseh prostorih šole je obvezno nošenje zaščitnih mask za vse učence od 6. do 9. razreda. Za učence od 1. do 5. razreda je maska obvezna v skupnih prostorih šole (hodnik, sanitarije, jedilnica).

Želimo si zagotoviti varnost vseh udeležencev vzgojno-izobraževalnega procesa na šoli in s tem prijetno, varno in umirjeno učno okolje. Le to nam bo uspelo le z odgovornim ravnanjem, upoštevanjem in izvajanjem vseh higienskih priporočil in ostalih ukrepov.

Pričakujemo vas in se veselimo ponovnega srečanja z vami!

Zaposleni na OŠ Črna na Koroškem

 

 

 

(Skupno 464 obiskov, današnjih obiskov 1)