Pa je napočil! Tako težko pričakovan odhod v šolo v naravi v Kranjski Gori. Glede na pretekla leta smo bili nekoliko skeptični, ali nam bo tokrat uspelo, pa vendar smo se prebudili v sicer deževno jutro, ki pa nam ni skazilo veselja ob dejstvu, da se tokrat res odpravljamo na pot.

img_3977

Žal se iz domačega kraja nismo odpeljali v polni zasedbi, poleg tega pa nas je kmalu po prihodu zapustil še en član naše »družine«. Želimo si, da bi bili vsi tukaj z nami.

Po kar dolgi vožnji in vmesnemu ekspresnemu sklepanju novih poznanstev kar med malico na postajališču, smo končno prispeli na našo destinacijo.

img_3983

Najprej smo se namestili v naše sobe, se nekoliko razmigali, sprehodili po Kranjski Gori in se odpravili na kosilo. Po kosilu je sledilo lokostrelstvo, med katerim smo se nekoliko zabavali tudi z različnimi igrami.

img_4004

Vreme je bilo sicer nekoliko jesensko, vendar se grejemo z mislimi o sončnem vremenu, ki nam ga obljubljajo v prihajajočih dneh.

img_4041

Za zaključek dneva smo se na hitro pogovorili še o zdravi prehrani in se po večerji podali na spoznavanje Kranjske Gore ob lučkah.

Ob vrnitvi nazaj v dom pa smo se hitro uredili in sladko zaspali.

 

Več utrinkov današnjega dne lahko najdete v galeriji, ali pa si ogledate kratek filmček na tej povezavi.

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)