Po mirni in prespani noči smo se prebudili v nekoliko vetrovno, vendar sončno jutro. Po zajtrku smo najprej preverili, če se otroci še spominjajo, kaj so se lani naučili v šoli, potem pa smo se kmalu odpravili na plažo.

Končno je napočil čas, ko smo lahko preverili, če je voda na morju še vedno slana. Najprej smo izvedli testiranje, otroke porazdelili v skupina, nato pa je sledilo izpopolnjevanje tehnike, ter seveda igra.

Občutek smo imeli, da smo šele skočili v morje, pa je že napočil čas za kosilo. Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa za igro po sobah in počivanje svojih želodčkov.

Popoldne smo se ponovno odpravili na plažo, kjer smo lep čas preživeli v vodi. Morje je bilo zelo toplo, zato smo zelo uživali.

Na koncu smo se pomerili še v igrah brez meja in se po večerji odpravili na pohod, kjer smo pred negotovo usodo življenja ob robu cestišča rešili še ježka Jožka in spoznavali obmorsko floro in favno.

Zvečer smo se vrnili ravno pravi čas za nočni počitek, tako da smo se hitro odpravili v svoje sobe, se umili in sladko zaspali.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate v galeriji ali pa si ogledate filmček na tej povezavi.

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

Tamara Oblak

Meta Lesnik

Vesna Burjak

(Skupno 192 obiskov, današnjih obiskov 1)