Težko si predstavljamo boljši pričetek dneva v šoli v naravi kot prebuditi se v sončno jutro z mirnim morjem. In točno to nam je bilo ponujeno danes, zato smo se hitro lotili našega “dela” – uživanja v šoli v naravi.

Po obilnem zajtrku smo se najprej nekoliko pozabavali z učno snovjo in se kaj kmalu odpravili na plažo. Kot je bilo že rečeno so bili pogoji odlični. Mirno morje, topel in sončen dan, veliko rekvizitov in dobra volja vseh nas je samo nekaj razlogov, da je prvi del dneva minil kot bi trenil. Med drugim smo se preizkusili tudi v vožnji na supu in veslanju v kajaku.

Po kosilu je sledil nekoliko daljši obisk plaže, ki smo ga popestrili s spuščanjem po toboganu. Seveda smo še vedno izpopolnjevali našo vožnjo s supom in kajakom.

Šele želodčki so nas opomnili, da je čas za malo pavze, zato smo se odpravili na večerjo. Ker smo bili še vedno polni energije, smo se odločili, da danes poskusimo nekaj novega. Odšli smo na nočno kopanje in zelo uživali v naših vrgolijah.

Vse aktivnosti so terjale svoj davek in ko je napočil čas, smo sicer nekoliko neradi vendar potihem veseli zapustili morje in se odpravili v sobe k nočnemu počitku.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate v galeriji ali pa si ogledate filmček na tej povezavi.

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

Tamara Oblak

Meta Lesjak

Vesna Burjak

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)