1. turnir osnovnih šol Mežiške doline je potekal na OŠ Prežihovega Voranca, kjer so se med seboj pomerile OŠ Franja Goloba Prevalje, OŠ Prežihovega Voranca Ravne in OŠ Koroški Jeklarji Ravne.

Na 2. turnirju v odbojki za učenke, ki je potekal v Mežici, 10. 11. 2016, je naša ekipa v sledeči postavi: kapetanka Klara Vrabič, Nika Fortin, Jera Kompan, Karin Kozlar, Tinkara Mlinar, Nuša Germadnik, Maja Oprešnik in Sara Srebre z 2:0 gladko premagala ekipo OŠ Franja Goloba Prevalje in ekipo OŠ Prežihovega Voranca.

3. turnir je potekal v sredo, 21.12. 2016, na Koroških jeklarjih se je končal z rezultati: z zmago OŠ Črne proti Mežici z 2:1, ter porazom proti Koroškim jeklarjem z 0:2. S tem turnirjem se je zaključilo tekmovanje med šolami Mežiške doline in naše učenke: Klara Vrabič, Nika Fortin, Jera Kompan, Tinkara Mlinar, Karin Kozlar, Maruša Stane, Maja Oprešnik, Nuša Germadnik Jelen in Sara Srebre so se s tremi zmagami in enim porazom uvrstile na področno tekmovanje. Čestitke ekipi za doseženo uvrstitev, ter dobro igro in veliko športne sreče v nadaljnjem tekmovanju.

odbojka
Športni pozdrav,
Metka Lesnik
(Skupno 301 obiskov, današnjih obiskov 1)