Vstop v 2. Dan. Če smo imeli včeraj vsaj nekoliko sreče z vremenom, pa smo se danes prebudili v deževno jutro. Skozi celotno dopoldne nas je spremljal močan dež in veter, ki pa je proti opoldnevu ponehal. Tako smo dopoldne preživeli predvsem v domu, se učili, ustvarjali, igrali družabne igre in telovadili. Za uspešen zaključek dopoldneva pa smo si privoščili še krajši sprehod do slaščičarne, kjer smo si privoščili našo prvo kepico sladoleda.

Sredi dneva je vse kazalo na prelep popoldan in že smo med kosilom kovali načrte, kako bomo izkoristili prve sončne žarke, ki smo jih zagledali. Vendar vse ni potekalo tako gladko. Ko smo bili že zbrani in pripravljeni za odhod na plažo, je iznenada ponovno pričelo rahlo deževati. Nekateri so obupali, spet z drugimi pa smo kljub oblakom stekli na najbližjo plažo in na hitro izkoristili zelo toplo morje. Dan pa smo zaključili ob dobri knjigi.

Popoldne je minilo v znamenju druženja in ko se je ponovno pokazalo modro nebo (tokrat do večera), smo se na zunanjih igriščih pomirili v nogometu in košarki.

Seveda pa tudi večer ni minil brez športa, skupaj smo del tekme vspodbujali naše košarkaše in jim pomagali do njihove zmage.

Lep športni pozdrav!

 

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 1)