Pozdravljeni,
tokrat objavljamo obvestilo Občine Črna na Koroškem.
V času zimskih počitnic Občina Črna na Koroškem za osnovnošolce OŠ Črna na Koroškem omogoča naslednje aktivnosti.
– Otroci OŠ Črna na Koroškem lahko brezplačno smučajo na smučišču Črna na Koroškem s sezonsko smučarsko karto, ki jo lahko še vedno naročijo v TIC Črna po ceni 30,00 € kar predstavlja manipulativni strošek.
– Prav tako lahko otroci OŠ Črna na Koroškem, ki nimajo sezonske smučarske vozovnice, v času počitnic na smučišču Črna na Koroškem smučajo po ceni 6,00 € za celodnevno vstopnico.
– Na voljo je tudi doživljajsko počitniški paket za družine – SPUST PO JEKLENICI OLIMPLINE IN BREZPLAČNO 2 URNO SMUČANJE NA SMUČIŠČU ČRNA po ceni 40,00 na osebo(spusti po Olimpline bodo potekali v primeru zadostne udeležbe, v primernih vremenskih razmerah in ob izpolnjevanju pogoja fizične omejitve za spust, ki se nanaša na težo- minimalna teža udeleženca je 40 kg, rezervacije v Tic Črna),
– med zimskimi počitnicami lahko v Športnem centru na Ravnah na Koroškem osnovnošolci koristijo brezplačno celodnevno vstopnico za zimski bazen. Zimski bazen bo mogoče koristiti vsak dan od 9.00 do 17.00 ure. Kupončke za bazen lahko osnovnošolci prevzamejo v TIC Črna.
– V času počitnic od ponedeljka, 30.1.2023 do petka, 3.2.2023 bodo od 10.00 do 12.00 ure potekale v Medgneracijskem centru Plac brezplačne počitniške delavnice za osnovnošolce.
OBČINA ČRNA NA KOROŠKEM
 
 
 
(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)