Veseli december se počasi približuje in takrat je na šoli vedno živahno in pestro. Odvijajo se številne aktivnosti in dejavnosti. Verjetno ste slišali za lanskoletni srečelov, praznični bazar, sejem in delavnice staršev skupaj z otroki. Tudi letos bo dogajanje na šoli pestro in da nas vse skupaj ne bi ujelo nepripravljene, bomo počasi že pričeli s pripravami. Že od tega tedna naprej poteka zbiranje različnih materialov in predmetov s pomočjo katerih bomo lažje izvedli nekatere delavnice in izdelali izdelke.

ZBIRAMO

  • Odpadne (rabljene) sveče – ponovno jih bomo uporabili za izdelavo sveč
  • Nagrade za srečelov – vse od bonov za razne storitve do igrač, ki jih ne uporabljate več, karkoli uporabnega, vse je dobrodošlo
  • Kozarci za pijačo (stekleni) ali šalčke – iz njih bomo izdelovali sveče
  • Material za delavnice – če se vam doma valja material, ki bi bil uporaben na delavnicah se seveda priporočamo

Stvari lahko prinesete pred športni kabinet, kjer bodo nastavljene škatle.

Že v ponedeljek med počitnicami, 28. 10. 2019, bodo na šoli potekale prve delavnice, na katerih bomo izdelovali sveče, kopalno sol, mila, pripravljali kozarčke in še kaj. Delavnice bodo potekale v bivši glasbeni učilnici od 8:30 do 12:00. Vabljeni vsi, ki vas takšno ustvarjanje veseli, kot tudi vsi, ki vam ni težko žrtvovati nekaj svojega prostega časa v dobro šole in vseh, ki jo obiskujejo. Delavnice so namenjene vsem učencem 2. in 3. vzgojno izobraževalnega obdobja.

Lep športni pozdrav!

Marko Sonjak

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)