IMG_2263

Pa smo dočakali, tako težko pričakovane prve letošnje šolske počitnice. Kot je pri nas že v navadi, spet nismo posedali doma pred televizorjem ali računalnikom, pač pa smo se zabavali v prijetni družbi ob športnih aktivnosti.

IMG_2258IMG_2261IMG_2262IMG_2244

Prvi dan se je po telovadnici razlegal otroški smeh predvsem tistih mlajših učencev, ki so se zabavali ob različnih igrah, od nogometa, lovljenj, namiznega tenisa, skakanja s trampolinom, pa vse do gradnje trdnjav in labirintov iz blazin.

IMG_2269 IMG_2268

V sredo smo se s kolesi odpravili na zanimiv izlet do s soncem obsijanega Naverskega vrha. Vreme je bilo kot naročeno, skratka idealno za kolesarski izlet. V sredo zjutraj se nas je na avtobusni postaji, od koder smo se vsi skupaj polni elana podali na pot, zbralo kar lepo število. Pot je na trenutke res precej zavita in kar nekoliko strma, vendar smo jo skupaj brez težav in s kar nekaj postanki premagali.

IMG_2242 IMG_2245

V četrtek smo se ponovno zbrali v telovadnici. Zabavali in družili smo se ob igri različnih športov in skupaj preživeli lepo in aktivno dopoldne.

IMG_2273

 

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)