V sredo, 25. 11. 2017, smo se z učenci podali na krajše in nekoliko daljše pohode. Učenci petega razreda so ostali doma, saj so športni dan izvedli že v letni šoli v naravi v Savudriji, učenci 7. razreda pa bodo pohod izvedli med bivanjem v CŠOD-ju.

Zjutraj so se učenci prvih štirih razredov napotili vsak na svojo destinacijo kar izpred šole. 1. in 2. razred sta se podala na Teber, 3. razred se je povzpel do Kogelnika, 4. razreda pa sta se napotila do Moličnika.

 

Učenci višjih razredov (6., 8. in 9.) so se zjutraj zbrali na avtobusni postaji, od koder smo se s prevozi odpeljali vsak na svojo destinacijo. 41 učencev se je odpeljalo v Jazbino, od koder so se po planinski poti povzpeli na Naravske ledine, kjer so se potem zabavali s športnimi igrami. Ostalih 32 učencev pa se je z avtobusom peljalo na Naravske ledine, od koder so se povzpeli na Uršljo goro, kjer smo se lahko dotaknili tudi prvega letošnjega snega..

Vreme je bilo kot nalašč  za aktivni dan preživet v naravi. Imeli smo se zelo lepo in najpomembneje vsi smo se celi vrnili domov, predvsem pa upam, da se je tudi kateri izmed otrok navdušil za takšno obliko rekreacije in preživljanja prostega časa.

 

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

 

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)